Drogba bir döndü, pir döndü

Drogba bir döndü, pir döndü

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, bu akşam Akhisar Belediyespor karşısında sergilediği performansla eski günlerine dönüş sinyali verdi.

Bu sezonun ilk yarısında 7 gol atan 35 yaşındaki futbolcu, ikinci yarıda ise yalnızca bir gol kaydederken sergilediği performansla da eleştirilmeye başlanmıştı. Özellikle Mayıs ayında bitecek sözleşmesi nedeniyle "Amerika'ya gitmek istediği için oynamıyor" yorumlarına maruz kalan yıldız isim, geçen hafta nbsp; teknik direktör Roberto Mancini tarafından Rize deplasmanına da götürülmemişti. Bu tercih bazı kesimlerce Drogba dinlendiriliyor şeklinde yorumlanırken, Mancini'nin oyuncusuna gözdağı verdiğini söyleyenler de oldu.

Geçen hafta Çaykur Rizespor maçının kadrosunda nbsp; yer almayan Drogba, hafta içinde milli takımıyla çıktığı karşılaşmada iyi bir futbol ortaya koyarken, bir de gol kaydetmiş ve Akhisar maçına hazır olduğunun mesajını vermişti.

Bu akşam Türk Telekom Arena'da Akhisar Belediyespor'a karşı oynanan maça ilk 11'de başlayan tecrübeli futbolcu, 2 gol birden atarak ligdeki gol sayısını 10'a çıkardı. Sergilediği futbolla taraftarları mest eden Drogba, 2 de asist yaparak karşılaşmanın öne çıkan ismi oldu.

FANATİK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...