Çalıntı pasaportlu iki yolcu uçakta yan yana oturmuş

Çalıntı pasaportlu iki yolcu uçakta yan yana oturmuş

DÜNYA Haberleri

Yaklaşık iki gündür bulunamayan Malezya uçağının, terör saldırısı sonucu düşürüldüğü tahmin ediliyor.

Malezya Havayolları'na ait 239 kişi taşıyan yolcusuyla kaybolan uçağa henüz ulaşılamadı. Pilotlardan herhangi bir acil durum sinyali alınmadan, hava şartlarının normal olduğu sırada kaybolan Boeing 777'nin düştüğüne kesin gözüyle bakılıyor. 6 ülkenin, havadan ve denizden yaptığı aramalara rağmen uçağın yeri tespit edilemedi. Kuala Lumpur'dan Çin'in başşehrine giderken kaybolan uçakta, çalıntı pasaportla binen iki yolcunun bulunması akıllara terör saldırı ihtimalini getirdi. Uçuş listesinde isimleri yer alan İtalyan Lui Maraldi ve Avusturyalı Christian Kozel'in pasaportları iki yıl önce Tayland'da çalınmış. Bu kişilerin pasaportlarıyla uçağa binen iki kişinin, biletleri aynı zamanda satın alması ve yan yana oturuyor olması terör saldırısı iddialarını güçlendirdi. Öte yandan Malezya Hava Kuvvetleri Komutanı Rodzali Davud, "Askeri radarlara göre uçak, geri dönmeye çalıştı ve Güney Çin Denizi üzerinde kayboldu" dedi. Uçağın rotasından ayrılmış olması sebebiyle bulunması da uzun zaman alacak. Olağan şartlarda sinyal göndermesi gereken kara kutudan da henüz sinyal alınamadı. Ancak Vietnam'ın 120 deniz mili açıklarında sinyal aldığı öne sürüldü. Haber Vietnamlı yetkililer tarafından doğrulanmadı. nbsp;

nbsp;Çalıntı pasaportlu iki yolcu uçakta yan yana oturmuş

PASAPORTU ÇALINAN İTALYAN VATANDAŞI ORTAYA ÇIKTI
Küçük de olsa uçağın düşmemiş olmasını bekleyen kişilerin ümitleri tükeniyor. Çalınan pasaportu kullanılan İtalyan Luigi Maraldi, Tayland'da basın toplantısı düzenledi. Pasaportunu gösteren Maraldi, nbsp;"Çalınan pasaportumu herhangi bir kişi kullanmış olabilir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...