'İş kuran kadına 30 bin TL hibe desteği veriyoruz'

'İş kuran kadına 30 bin TL hibe desteği veriyoruz'

Ekonomi Haberleri

Kadınlara hibe ve faizsiz kredi verdiklerini belirten Bakan Işık, desteklerin iş kurduktan sonra da devam ettiğini söyledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, üreten kadının her zaman yanında yer alacaklarını, iş kuracak kadınlara 30 bin TL hibe, 70 bin TL de faizsiz kredi verdiklerini söyledi. Kadının toplumun tüm katmanlarında olması gerektiğini dile getiren Bakan Işık, nbsp;"Girişimcisi bulunmayan bir ülkede sürdürülebilir bir kalkınmadan söz edilemez. Kadın girişimcinin olması mutlaka gereklidir. Eğitime katılan 90 genç kardeşimize sertifika vermekten büyük memnuniyet duyuyorum" dedi. İş kuran kadınlara destek olduklarını ifade eden Bakan Işık konuşmasını söyle sürdürdü: "Sertifikalarını alan kadınlar iş kurdukları takdirde her birine 30 bin TL hibe kredi veriyoruz. Ayrıca 70 bin TL de faizsiz kredi veriyoruz. İş kurduktan sonra da desteklerimizi sürdüreceğiz. Biz iktidar olarak her zaman yanınızda olacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...