Trabzonspor'da istifa baskısı

Trabzonspor'da istifa baskısı

SPOR Haberleri

Trabzon'daki olaylı maçın yankıları sürerken, harekete geçen muhalefet mevcut yönetime olağanüstü kongreye gitme kararı aldırmaya çalışıyor

2010-11 sezonundan bu yana şampiyonluk yarışının gerisinde kalan ve taraftarların sert eleştirilerine maruz kalan Trabzonspor ve yönetimi tepki toplamaya devam ediyor. Taraftarlar, son yaşanan olayların ardından yönetime büyük tepki gösterdi. Sebahattin Çakıroğlu'nun açıklamaları fitili ateşlerken, muhalefet ciddi şekilde harekete geçti. Yönetime ağır eleştirilerde bulunan muhalefet cephesi, olağanüstü kongreye gitmek için çalışmalara başlıyor. Trabzonspor'un önemli isimleri İstanbul'da en kısa sürede bir araya gelerek olağanüstü kongreye gitme kararı aldırmaya hazırlanırken, kulislerden gelen haberler Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun istifa edebileceği yönünde. Hacıosmanoğlu'nun özellikle maçtan sonra yaptığı "Biz taraftarın takımımızı desteklemesini bekliyorduk" sözleri şehirde büyük bir rahatsızlığa sebep oldu. Bordo mavili camiada, bu olayların tek sorumlusunun mevcut olduğu, Başkan Hacıosmanoğlu'nun aylardır iki takım arasında ortamı gerdiği ve F.Bahçe maçıyla da taraftarların patlama noktasına geldiği belirtildi. Öte yandan bordo-mavili camia, "Kupa gelene kadar ligden çekilelim" fikrini de tartışmaya başladı. Trabzon'da yayın yapan Taka gazetesi, taraftarların ortak bir görüşte olduğunu ifade ederek, "Ligden çekilelim" teklifinde bulundu. Gazete, "Türkiye Futbol Federasyonu şikeci F.Bahçe'yi korudukça Trabzonspor'un isyanı büyüyor. Camia şimdi şunu istiyor. Ya şampiyonluğumuz verilsin, ya da şampiyonluk gelene kadar Trabzonspor ligden çekilsin" diye yazdı.

HACIOSMANOĞLU İDMANDA

Sivasspor hazırlıklarına başlayan Trabzonspor'da Malouda, Onur, Henrique, Janko ve Yusuf salonda çalışırken, diğer futbolcular sahada çalıştı. Colman, ayağında yaşadığı sakatlık sonrası antrenmanı tamamlayamadı. Öte yandan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da antrenman sahasına gelerek idmanı izledi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...