Avukatlar 'Berkin elvan' için duruşmaları boykot ediyor

/ Kaynak: İHA
Avukatlar 'Berkin elvan' için duruşmaları boykot ediyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Çağdaş Hukukçular Derneği İstanbul Şubesi üyesi avukatlar, Berkin Elvan'ın ölümü nedeniyle duruşmalara girmeme kararı aldı.

Çağdaş Hukukçular Derneği İstanbul Şubesi avukatları, hayatını kaybeden Berkin Elvan için Çağlayan Adliyesi önünde basın açıklaması yaparak duruşmalara katılmayacaklarını ifade etti.

Avukatlar adına açıklamayı yapan Ceren Uysal, "Dün sabah erken saatlerde Berkin Elvan'ı kaybettik. 269 gün süren yaşam mücadelesi sonucunda Berkin yaşama gözlerini yumdu. Acımız ve öfkemiz kelimelerle tarif edemeyeceğimiz kadar büyük" dedi.
nbsp;Duruşmaları boykot edeceklerini belirten Uysal, "Bugün biz Çağdaş Hukukçular Derneği İstanbul Şubesi olarak duruşmalara katılmıyoruz, duruşmaları boykot ediyoruz. 15 yaşında bir çocuğun başından vurularak öldürüldüğü bir anda işimizi yapmayı zul görüyoruz" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...