Sevgi Erenerol cezaevinden çıktı

/ Kaynak: İHA
Sevgi Erenerol cezaevinden çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Türk Ortodoks Patrikhanesi eski Basın Sözcüsü Sevgi Erenerol, tahliye kararının ardından cezaevinden çıktı.

Ergenekon davası kapsamında tahliyeler sürüyor. Dava kapsamında 6 yıl 2 aydır tutuklu bulunan Türk Ortodoks Patrikhanesi eski Basın Sözcüsü Sevgi Erenerol'un da tahliyesine karar verildi. Erenerol tahliye kararının ardından Silivri Cezaevi'nden çıktı. Erenerol'u cezaevi kapısı önünde, dün tahliye olan emekli Tuğgeneral Veli Küçük ile pazartesi günü cezaevinden çıkan avukat Kemal Kerinçsiz karşıladı. Çiçeklerle karşılanan Sevgi Erenerol, "Sadece Berkin yavrumuzu kaybetmenin acısını yaşadığımı söylemek istiyorum. Hepimizin başı sağ olsun milletimiz yastadır. Buna saygı gösterdiğim için de konuşmamı sadece bununla sınırlamak istiyorum" dedi.
Dava kapsamında dün tahliye olan Veli Küçük'ün, "Ben alışamadım. Dün akşam çıktım, dışarısı iyi değil" şeklindeki sözleri ise Erenerol'u güldürdü. Sevgi Erenerol da Küçük'e, "O zaman yol yakından geri döneyim" şeklinde karşılık verdi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...