Abdullah Avcı: Mancini iyi yolda

Abdullah Avcı: Mancini iyi yolda

SPOR Haberleri

AMilli Takım'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı, konuk olduğu Radyaspor'da Galatasaray'ın çalıştırıcısı Roberto Mancini'yi övdü.

Galatasaray'ın üç kulvarda da başarılı bir şekilde yoluna devam ettiğini hatırlatan Abdullah Avcı, "Mancini, Galatasaray'ı oyunu iki yönüyle de oynayan bir ekip olma yönünde değiştirmeye başladı. Ben iyi gittiğini düşünüyorum. Chelsea maçında 1-0 geriye düşse bile kontrolü kaybetmemesi çeyrek final şansını son saniyeye kadar taşıyacaktır" dedi. Eski başkan Adnan Polat döneminde G.Saray'dan teklif aldığının hatırlatılması üzerine Avcı, "Geriye dönük hiç düşünmedim. Keşke değerlendirseydim demedim hiçbir zaman" diye konuştu. Avcı, "G.Saray teknik direktörlüğü hedef midir?" şeklindeki soruya ise, "Ben ülkede gelebileceğim en üst seviyeye geldim. Bundan sonra nereye geleceğimi zaman içerisinde göreceğiz" dedi. Gelecek sezon takım çalıştırmak istediğini de açıklayan Avcı, ""Resmi biraz uzaktan görmek istiyorum. Yurtdışına çıkıyorum. Maçlar izliyorum. Zaman zaman Türkiye'de maçları izliyorum. Önümüzdeki sezon doğru bir proje, doğru bir takımla bu yarışmanın içerisinde olacağım" dedi.


Dargın değilim
Milli Takım'daki oyuncularla ilişkileri açısından da değerlendirme yapan Avcı, "İstifa ettikten sonra bütün oyuncularla iletişimim devam ettti. Beni arayıp üzüntülerini belirtmişlerdir. Onlar benim evlatlarım" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...