Bursaspor, cezalı olduğu maçta ceza aldı!

Bursaspor, cezalı olduğu maçta ceza aldı!

SPOR Haberleri

Bursaspor, cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarların önünde oynadığı Karabükspor maçındaki kötü tezahürat nedeniyle 1 maç ceza aldı.

Bursaspor Kulübü, Süper Lig'in 24. haftasında cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarların önünde oynadığı Karabükspor maçında yapılan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı
nbsp;
PFDK'dan, Bursaspor'a eşine az rastlanır ceza... Yeşil-beyazlılar, cezası nedeniyle kadın ve çocuklar önünde oynadığı Karabükspor maçında kötü ve çirkin tezahüratın tekrarlanması nedeniyle 1 maç daha seyircisiz oynama cezası aldı.

TFF'DEN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:
BURSASPOR Kulübünün, 08.03.2014 tarihinde oynanan BURSASPOR - KARDEMİR KARABÜKSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 5. Kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 150.000. -TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...