Benfica, Londra'da Tottenham'ı 3-1 mağlup etti

Benfica, Londra'da Tottenham'ı 3-1 mağlup etti

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında son finalist Benfica, deplasmanda güçlü rakibi Tottenham'ı 3-1 mağlup etti ve büyük bir avantaj yakaladı.

UEFA Avrupa Ligi'nin son finalisti Benfica, İngiliz ekibi Tottenham ile 3. tur ilk maçında deplasmanda karşılaştı. Maçın 29. dakikasında Machado'nun golüyle 1-0 öne geçen Portekiz ekibi, ilk yarıyı üstün kapattı. İkinci yarıda da daha etkili olan Benfica, 58'de Luisao'nun golüyle Tottenham karşısında farkı 2'ye çıkardı. Tottenham, 64'üncü dakikada Eriksen ile farkı 1'e indirse de 84'te Brezilyalı savunmacı Luisao bir kez daha sahneye çıktı. Benfica, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve deplasmanda aldığı bu skorla rövanş öncesi Tottenham karşısında büyük bir avantaj yakaladı.
SEVILLA DERBİSİNDE AVANTAJ BETIS'İN!
Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta ise Sevilla, derbi eşleşmesinde sahasında Real Betis'i konuk etti. Konuk takım Betis, 15. dakikada Leo Baqtistao ve 77'de Salva Sevilla'nın golleriyle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve rövanş öncesi ezeli rakibi Sevilla karşısında büyük bir avantaj yakaladı. (ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...