Roberto Mancini'den şaşırtan itiraf!

Roberto Mancini'den şaşırtan itiraf!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın teknik adamı Mancini, deplasmandaki hastalıklarının nüksettiğini belirterek, şaşırtan bir itirafta bulundu.

İtalyan çalıştırıcı, deplasmandaki hastalıklarının nüksettiğini belirtti, "3-4 forvetle de çıksak rakip sahada sonuca gidemiyoruz. Mutlaka bir şeylerin değişmesi gerekir. Eğer deplasmanda oynayacağımız dört maçı da kazanamazsak şampiyon olamayız" dedi
Kardemir Karabük deplasmanından beraberlikle dönen Galatasaray'ın teknik direktörü Mancini, çok önemli iki puan kaybettiklerini belirtti, "Nedense rakip sahalarda beklediğimiz ve arzuladığımız sonuçları alamıyoruz. Karabük'te de bunun tekrarı oldu" dedi. İtalyan teknik adam, "İlk yarıda iyi oynayan bir Galatasaray vardı sahada... Bir çok pozisyon yakaladık ancak istediğimiz golü bulamadık. Deplasmandaki hastalığımız nüksetti, yine kazanamadık. Deplasmanda biraz daha agresif ve istekli olmalıyız. Mutlaka bir şeylerin değişmesi gerekiyor. 3-4 forvetle de çıksak rakip sahada sonuca gidemiyoruz. Deplasmanda gol eksikliği yaşıyoruz" diye konuştu.
Takımını uyardı
Mancini, önlerinde dört deplasman maçının kaldığını vurgulayarak "Eğer şampiyonluğu istiyorsak bu dört maçı da kazanmamız gerekir. Şampiyonluğun yolu deplasmandaki maçları kazanmaktan geçiyor. Eğer kazanamazsak şampiyon olamayız" ifadelerini kullandı. skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...