Kaya Çilingiroğlu, Acun Ilıcalı'ya ne cevap verdi, işte o tweet

Kaya Çilingiroğlu, Acun Ilıcalı'ya ne cevap verdi, işte o tweet

MAGAZİN Haberleri

Mahkemelik duruma düşen Acun Ilıcalı ile Kaya Çilingiroğlu arasındaki tartışma kızıştı. Kaya Çilingiroğlu, Acun Ilıcalı'ya ne cevap verdi, işte o tweet

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı TV8'de ekranlara gelen Telegol adlı spor programını kaldırmıştı.Bu olay sonrası futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ile polemik konusu patlak verdi.Acun Ilıcalı kendisine Twitter hesabından hakaret ettiği iddiası ile mahkemey verdiği Kaya Çilingiroğlu Twitter hesabından Ilıcalı'ya cevap verdi. Acun Ilıcalı ile Kaya Çilingiroğlu arasında gerginlik baş gösterdi.Acun Ilıcalı'nın savcılığa şikayet ettiği Hülya Avşar'ın eski kocası Kaya Çilingiroğlu'ndan kendisine cevap gecikmedi.Ünlü yapımcı ve medya patronu Acun Ilıcalı işadamı Kaya Çilingiroğlu'nu kendisine Twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle savcılığa şikayet etti. Savcılık da soruşturma başlattı. Sabah'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; Ilıcalı şikayet dilekçesinde Çilingiroğlu'nun kendisine ve satın aldığı tv 8 kanalı hakkında düşük küçüren ve inciten ifadeler kullandığını belirtti. Çilingiroğlu da, çıkan haberler üzerine Twitter sayfası üzerinde 'Ne zamandan beri alacağını istemek hakaret olmuş' tweetini attı.


Kaya Çilingiroğlu, Acun Ilıcalı'ya ne cevap verdi, işte o tweet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...