İngiltere Anelka için FIFA'ya başvuracak

İngiltere Anelka için FIFA'ya başvuracak

SPOR Haberleri

West Bromwich Albion ile yollarını ayırma noktasına gelen Nicolas Anelka için İngiltere Futbol Federasyonu, FIFA'ya başvurmaya hazırlanıyor.

West Bromwich Albion'un West Ham United ile 28 Aralık'ta oynadığı maçta attığı gol sonrası Nazi selamına benzetilen hareketi nedeniyle İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 5 maç ihraç cezası alan ve kulübü ile yolun sonuna gelen Nicolas Anelka için federasyon harekete geçti. Ada basınında yer alan haberde, İngiltere Futbol Federasyonu'nun Nicolas Anelka için FIFA'ya bir yazı gönderdiği ve bu yazıda transfer döneminin kapalı olması sebebiyle sezon sonuna kadar hiçbir takımda oynaması mümkün olmayan ve cezasını çekemeyecek olan Fransız oyuncunun, aldığı 5 maçlık cezanın dünya genelinde bütün liglerde geçerli olmasını talep ettiği belirtildi. FIFA'nın iddia edilen bu talebe olumlu cevap vermesi durumunda, kariyerinde bir dönem Fenerbahçe forması da giymiş olan Fransız golcü, 5 maçlık cezasını önümüzdeki sezon transfer olduğu takımda tamamlayacak. sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...