Fenerbahçe Erciyes özet (Fener Erciyes özeti ve golleri video)

Fenerbahçe Erciyes özet (Fener Erciyes özeti ve golleri video)

SPOR Haberleri

Fener Kayseri özet ve golleri burada. Fenerbahçe Kayseri Erciyes özeti ve golleri önemli anların videosu burada. Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor.

Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçında Hababam Sınıfı sürprizi - Ha­ba­bam Sı­nı­fı, bu­gün­kü Fenerbahçe-Er­ci­yes ma­çın­da tri­bün­leri selamlayacak.
##tgvideo##
Se­ri­nin unu­tul­maz isim­le­rin­den Ta­rık Akan, "İs­tan­bul dı­şın­da ola­ca­ğım için gi­de­me­ye­ce­ğim. Ha­ba­bam, bütün takım taraftarlarınca sevilir. Çünkü komedi filmidir ama toplumun bütün yapısını anlatır, mesaj verir" dedi.

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Fenerbahçe'nin bugün sahasında Kayseri Erciyesspor ile yapacağı karşılaşmanın Sarı-Lacivertli tribünler için yeri bir başka olacak. Şükrü Saracoğlu Stadı çok özel misafirlerine ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe taraftarlarının kalbinde ayrı bir yeri olan ve iç saha maçlarında sıkça andıkları 'Hababam Sınıfı'nın unutulmaz isimleri bugün Saracoğlu'unda mücadeleyi takip edecek. Unutulmaz kadrodan Halit Akçatepe'nin de aralarında bulunduğu 20 kadar aktör tribünlerdeki yerini alacak. 'Hababam Sınıfı serisinin unutulmayanları arasında yer alan Tarık Akan ise yaptığı açıklamada günün anlamına ilişkin olarak son derece önemli açıklamalarda bulundu.

"Sporun yalnızca spor olmadığını gösterdiler"

İstanbul'da olamayacağı için karşılaşmada yer alamayacağını belirten Akan, "Keşke İstanbul'da olsaydım. Saracoğlu'nda yer almayı çok isterdim" dedi. Sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe tribünleri gayet güzel bir oluşum yapıyorlar. 'Hababam Sınıfı' yalnızca bir komedi değildir. İçinde dünya kadar mesaj vardır. Toplumun yapısını yansıtan çok detaylı bir yapımdır. Sunumunu komedi olarak yapsa da toplumun bütün dinamiklerini yansıtır. Fenerbahçe taraftarının Hababam'a ilgi duymasının ardında toplumun yozlaşmasının yattığına inanıyorum. Sporun yalnız spor olmadığını ülkenin bir politik tarafının da olduğunu ortaya koyuyorlar. 'Hababam Sınıfı' sadece Fenerbahçeliler tarafından değil Beşiktaş, Galatasaray gibi diğer bütün takım taraftarlarınca da sevilir."

Bu arada 'Hababam Sınıfı' öğrencileri maç öncesinde tribünleri selamlayacak. Bu organizasyonla Fenerbahçe'nin 'halkın takımı' olduğu olgusunun pekiştirilmesi amaçlanıyor.

HALiT AKÇATEPE:YÖNETMENiMiZ ERTEM EĞiLMEZ FENERLİ'YDi

Hababam'ın unu­tul­maz­la­rından Ha­lit Ak­ça­te­pe de önem­li gü­nü yo­rum­la­dı. Ak­ça­te­pe, "Ma­ça gi­de­ce­ğim. Rah­met­li yö­net­me­ni­miz Er­tem Eğil­mez, Fe­ner­bah­çe­li ol­du­ğun­dan film­de bi­zi Fe­ner­bah­çe­li ola­rak maç­la­ra gö­tür­dü" de­di. 'Ha­ba­bam Sı­nı­fı'nda Be­şik­taş ve­ya Ga­la­ta­sa­ray ta­raf­tar­la­rı da ol­du­ğu­nu söyleyen unu­tul­maz ak­tör, "Fe­ner­bah­çe­li­yim. Ga­la­ta­sa­ray ve Be­şik­taş ta­raf­tar­la­rı­nın da fil­mden et­ki­lenmeleri nbsp; do­ğal" dedi.

BUGÜN GAZETESİ

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU 16 MART 2014 - SÜPER LİG'DE HAFTANIN ÖZETİ

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta maçlarına, oynanan 3 karşılaşma ile devam edilirken günün son maçında Çaykur Rizespor Beşiktaş'ı konuk etti. Lider Fenerbahçe ise bu akşam sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırlıyor. Süper Lig'le ilgili tüm ayrıntılar tg.com.tr'de...

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU 16 MART 2014 - SÜPER LİG'DE HAFTANIN ÖZETİ

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta maçlarına, oynanan 3 karşılaşma ile devam edilirken günün son maçında Çaykur Rizespor Beşiktaş'ı konuk etti. Lider Fenerbahçe ise bu akşam sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırlıyor. Peki Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçı saat kaçta başlayacak? Spor Toto Süper Lig'le ilgili tüm ayrıntılar tg.com.tr'de...

ÇAYKUR RİZESPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Çaykur Rizespor deplasmanına konuk oldu. Büyük heyecana sahne olan 90 dakika 2-2 sona erdi.

6. dakikada Veli Kavlak'ın ceza alanı sol tarafına doğru gönderdiği topu Olcay Şahan, içeriye doğru çıkardı. Savunmadan seken topu önünde bulan Mustafa Pektemek, yakın mesafeden meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1

13. dakikada Çaykur Rizespor, maçta eşitliği sağladı. Ceza alanı sağ çaprazında Kweuke, Mustafa Pektemek tarafından düşürülünce maçın hakemi Ali Palabıyık, penaltı noktasına gösterdi. Penaltı atışını kullanan Kweuke, meşin yuvarlağı ters köşeye yatan Tolga Zengin'in sağından filelerle buluşturdu: 1-1

28. dakikada Çaykur Rizespor, yine penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçti. Ali Adnan'ın sağ tarafından kullandığı serbest atışta, savunmada Hutchinson topa elle müdahale edince karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık, bir kez daha penaltı kararı verdi. Ali Adnan, kullandığı penaltı atışını ters köşeye yatan Tolga Zengin'in sağından filelere yolladı: 2-1

36. dakikada Oğuzhan Özyakup'un ceza alanı çizgisi üzerinden şutunda, kaleci Serkan Kırıntılı'nın göğsünden sekerek kaleye doğru giden topu çizgi üzerinden Ali Adnan uzaklaştırdı. Kalan dakikalarda gol olmayınca ilk yarı Çaykur Rizespor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş 50. dakikada Mustafa Pektemek ile beraberlik golünü yakaladı: 2-2

Kalan dakikalarda her iki takım da çok sayıda gol fırsatını değerlendiremeyince karşılaşma 2-2 sona erdi.
Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 47'ye yükseltirken üçüncü sırada kaldı, ev sahibi Çaykur Rizespor ise 26 puanla 15. sıradaki yerini korudu.

Bilic çıldırdı! Maç bitmeden soyunma odasına gitti...

Beşiktaş'ın Rize deplasmanında 1-0 öndeyken maçın iki penaltı sonrası 2-1'e gelmesi Bilic'i çıldırttı.

Önce Rize teknik direktörü Uğur Tütüneker'le tartışan Bilic oyuncularının yaptığı hatalar sonrasında iyice çileden çıktı.

İlk yarının sonlarına doğru yedek kulübesinde çılgına dönen Hırvat teknik adam soyunma odasına doğru yöneldi. Sonrasında karar değiştiren Bilic tekrar yedek kulübesine döndü.

FENERBAHÇE - KAYSERİ ERCİYESSPOR MAÇI

Süper ligde şuan lider durumda bulunan Fenerbahçe, bu akşam sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçı hangi kanalda saat kaçta ve ne zaman? İşte Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçına dair tüm bilgiler burada...

Fenerbahçe için bu akşam oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçı, 6 puan değerinde ve bu maçı kazanamsı halinde sarı lacivertli ekip, büyük bir avantaj elde edecek.

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada Fenerbahçe'nin galip gelmesi zirvede durumu çok farklı bir hale getirecek.

Bu arada Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde sahasında Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek lider Fenerbahçe, seyircisi önünde çıkacağı mücadeleyi kazanarak, en yakın rakibi Galatasaray ile arayı açmak istiyor.

Ligde 25. haftaya bir maç eksiğiyle 51 puanla giren sarı-lacivertli ekip, seyircisi önünde kazanırsa, Kardemir Karabükspor deplasmanında puan yitiren sarı-kırmızılıların 5 puan önüne geçecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, tribün olayları nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesiyle ilgili verebileceği olası hükmen galibiyet kararı, Fenerbahçe'ye 8 puanlık farkı getirecek.

Cezası nedeniyle sahasındaki son maçta Gençlerbirliği karşısında, sadece kadınlar ve çocukların bulunduğu tribünler önünde mücadele eden Fenerbahçe, yaklaşık bir aylık bir aradan sonra taraftarıyla buluşacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Çağatay Şahan yönetecek.

Yanal'ın kadro için alternatifi çok

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan futbolcuların iyileşip takıma dönmesi, teknik direktör Ersun Yanal'ın kadro tercihi konusunda alternatiflerini çoğaltıyor.

Sakatlıkları geçen savunmanın önemli isimleri Egemen Korkmaz ve Alves, teknik direktör Yanal'ın şans vermesi halinde Kayseri Erciyesspor mücadelesinde görev alabilecek.

Kırmızı kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği ve tamamlanamayan Trabzonspor maçlarında forma şansı bulamayan Cristian ile sakatlığı geçen Meireles de teknik direktör Yanal'ın orta alan için değerlendirebileceği isimler arasında bulunuyor.

İşte Muhtemel 11'ler

Sakatlık sorunları nedeniyle Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in dünkü antrenmanda tedavi olup takımdan ayrı çalıştığı sarı-lacivertli takımda, Yanal'ın sahaya süreceği olası 11 şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Alper Potuk, Emre Belözoğlu, Kuyt, Sow, Emenike.

Dört oyuncu sarı kart ceza sınırında

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesinde üçer sarı kartları olan dört futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal ve Emenikebugünkü maçta birer sarı kart görmeleri durumunda, 26. haftada deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacakları maçta cezalı duruma düşecek.

6. randevu

Süper Lig'de bu sezon dışında 2005-2006 ve 2006-2007'de mücadele eden Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe ile 5 kez karşılaştı. Taraflar arasındaki 4 maçı Fenerbahçe kazandı, 1'i berabere bitti.

Fenerbahçe'nin 16 golüne, Kayseri Erciyesspor 4 golle yanıt verebildi.

Kayseri'de 11 Aralık 2005'te oynanan maçı Önder Turacı, penaltıdan Alex de Souza ve Tuncay Şanlı'nın golleriyle 3-0 kazanan sarı-lacivertliler, 7 Mayıs 2006'da Kadıköy'de, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakayı da 4-2 galip tamamladı. Bu maçta Fenerbahçe'nin gollerini Alex de Souza, Stephen Appiah (2) ve Selçuk Şahin, Kayseri Erciyespor'un gollerini ise Devran Ayhan ve Cenk İşler kaydetti.

2006-2007 sezonunun ilk haftasında, 5 Ağustos 2006'da yapılan maçı ise Fenerbahçe, Tuncay Şanlı, Alex de Souza (3), Tümer Metin ve Murat Hacıoğlu'nun golleriyle 6-0 kazandı. 16 Ocak 2007 tarihinde Kayseri Atatürk Stadı'nda yapılan maç ise Cenk İşler ve Alex de Souza'nın karşılıklı golleriyle 1-1 sonuçlandı.

Bu sezon ise ligin 8 haftasında, 20 Ekim 2013 tarihinde Kadir Has Stadı'ndaki müsabakada Fenerbahçe, Sow'un golüyle öne geçti. Kayseri Erciyesspor Azofeifa ile eşitliği sağlarken, sarı-lacivertliler Emenike'nin 90+4. dakikadaki golüyle maçı 2-1 kazandı.

Öte yandan maç saatine doğru sizlere her iki takımında sahadaki muhtemel ilk 11'lerini açıklayacağız ve takımlardan son durum ve gelişmeler bu sayfada yer alacaktır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...