Galatasaray Arsenal'in yıldızından haber bekliyor

Galatasaray Arsenal'in yıldızından haber bekliyor

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı ekip Arsenal'in savunma oyuncusundan haber bekliyor.

Arsenal'in Fransız yıldızı Bacary Sagna'nın takımdan ayrılacağı yönündeki haberler bir süredir Ada basınında yer alsa da 31 yaşındaki oyuncu istediği kontratı aldığı takdirde takımda kalacağını açıkladı.

Daily Mail gazetesinin haberine göre, şu ana kadar Arsenal'den kendisine gelen iki teklifi de reddeden Sagna takımda kalmak için 20 milyon Pound'luk bir sözleşme istiyor. Sözleşmesi sene sonunda bitecek oyuncu şu anda haftalık 60.000 Pound kazanıyor.

Gazete, tecrübeli oyuncunun haftalık 90.000 Pound'tan üç yıllık sözleşme istediği, ayrıca imza parası olarak da 6 milyon Pound talep ettiğini yazdı.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Inter ve Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Sagna ile bir an önce sözleşme imzalamak istediklerini belirtmişti. Takımda Sagna'nın mevkisinde oynayabilecek sadece bir oyuncu Carl Jenkinson bulunuyor.

Londra ekibine 2007 yılında gelen oyuncu, geldiği günden bu yana gösterdiği performansla büyük takdir topluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...