Anneciğim anneciğim diye suya gömüldü

Anneciğim anneciğim diye suya gömüldü

YAŞAM Haberleri

İstanbul'daki arabalı vapur faciasında ölen minik Ece Su'nun annesi, "Yavrum gözümün önünde can verdi, anneciğim, anneciğim diyerek gözden kayboldu" dedi.

Sirkeci İskelesi'nde meydana gelen vapur faciasında 5 yaşındaki kızı Ece Su Yılmaz'ı kaybeden anne Ebru Güleren Yılmaz, dehşet dolu o anları anlatırken gözyaşlarına boğuldu. "Çok trafik vardı, arabalı vapura binelim, dedik. Daha kapağın üzerindeydim yarım... Orada arabaya yer vardı. Oraya gidiyordum. Kapağın daha yarısındayken hareket etti gemi. Kapak daha kapanmadan hareket etti. Her şey 3 saniyede oldu. Ne oluyor, derken birden suya gömüldük" dedi. Kendisinin açık camdan dışarı çıktığını söyleyen acılı anne, o korkunç anları ise şöyle anlattı: "Kızım bağırdı. Teyzem bağırdı. Ondan başka da hiçbir şey hatırlamıyorum. Suyun içinden çıktım ben. Emniyet kemerim de takılıydı. Nasıl çıktım bilmiyorum ama... Sadece bağırtılar duyuyordum. Kızımın sesi hâlâ kulağımda... 'Anneciğim, anneciğim' diye bağırıyordu." Kızının çok özel bir çocuk olduğunu söyleyen Yılmaz, "Bazıları 'Zaten lösemi hastasıydı' diyormuş. Her hasta olanın ölmesi mi lazım" diye tepki gösterdi. Kaza sırasında arabada olan teyze Mine Dalkılıç da gözyaşları içerisinde, "O anda sanki bizi ölüme çağırdılar, hiçbir tedbir alınmamıştı" dedi.

NASIL YAŞARIM
Ebru Güleren Yılmaz, kızı Ece'nin son anlarını anlatırken, "Ben nasıl yaşarım artık. Onu nasıl unutacağım" diye gözyaşları döktü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...