Cumhurbaşkanı Gül ona el sallayınca gözyaşlarını tutamadı

/ Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Gül ona el sallayınca gözyaşlarını tutamadı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2 günlük resmi ziyareti kapsamında ziyaret ettiği Danimarka Parlamentosunun önünde ilginç bir olay yaşandı.

Cumhurbaşkanı Gül'ün el sallaması bir gurbetçiyi ağlattı. Danimarka gezisi kapsamında dün kraliçe II. Margrethe ile görüşen ve akşam onuruna verilen yemeğe katılan Gül, bugün de Danimarka Parlamentosunu ziyaret etti.

Parlamentoya gelişinde bir grup Türk vatandaşı ise Gül'ü Türk bayrakları açarak karşıladı. Cumhurbaşkanı Gül ise kendisine el sallayan bir Türk vatandaşına dönerek el sallayarak yanıt verdi.
##tgvideo##
GÜL EL SALLAYINCA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Abdullah Gül'ün parlamentoya girişi sonrası açıklama yapan gurbetçi vatandaş ise göz yaşlarını tutamayarak çok heyecanlı olduğunu söyledi. Gurbetçi Türk açıklamasında, 'Sadece mutluyum. Allah onu ve ailesini korusun. El sallaması, ilgi göstermesi gerçekten beni mutlu etti.

Sürekli haberlerde izliyoruz. Küçük çocukları kıskanıyordum. Ailemle sürekli konuşuyordum keşke bize de nasip olsa evimize davet etmek diye. Dün gelişini karşılayamadım. Çok üzülmüştüm. Bugün kendisine selam vermek istedim' dedi.
nbsp;
Cumhurbaşkanı Gül'e Danimarka ziyareti kapsamında Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, milletvekilleri, akademisyenler, basın ve iş dünyasının temsilcileri de eşlik ediyor.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...