Juventus Başkanı'ndan Galatasaray açıklaması!

Juventus Başkanı'ndan Galatasaray açıklaması!

SPOR Haberleri

Juventus Başkanı Beppe Moratta, Devler Ligi'nde bu sezon Galatasaray'a elendikleri mücadele ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında son maçta Türk Telekom Arena'da 1-0 yenerek saf dışı bıraktığı Juventus'ta başkan Beppe Moratta İtalyan basınına özel açıklamalarda bulundu. 2 günde tamamlanan ve yoğun bir kar yağışı altında oynanan mücadeleye hazırlıklı olmaları gerektiğini belirten başkan, Devler Ligi'ne vedanın kendilerine 25 milyon euro kaybettirdiğini, "Bir futbol kulübü hesaplanmayan olaylara da hazırlıklı olmalıdır. Bu da sahada ortaya çıkar. Galatasaray maçında sadece bir gol bize büyük bir şeye maloldu. Şampiyonlar Ligi'nden elenmemiz 25 milyon euroluk bir kayba yol açtı" sözleri ile gösterdi.


"FİNANSAL BÜYÜMEMİZ YAVAŞ"
İtalya'da finansal olarak büyüme hızının Avrupa'ya kıyasla hızlı olmadığını söyleyen Moratta, "Avrupa'ya kıyasla, özellikle İngiltere'ye, finansal büyümemiz yavaş. Bazı statlarda yüzde 50'nin altında doluluk oranı var. Mesela bizim stadımız, gelirlerimizin çeşitlenmesinde önemli bir rol oynadı. Turnikeden ne kadar fazla adam geçerse, biz pazarda daha fazla şans buluruz" ifadelerini kullandı. Juventus, Galatasaray tarafından Devler Ligi'nde saf dışı bırakıldıktan sonra UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etti ve Trabzonspor'u elemeyi başardı. sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...