Engin Altın Düzyatan, Özge'yi görünce kaçtı

Engin Altın Düzyatan, Özge'yi görünce kaçtı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan nişanlısı Neslişah Alkoçlar ile birlikte, Özge Özpirinçi'yi görünce mekanı apar topar terkettiler.

Oyuncu Özge Özpirinçci ile olan 5 yıllık ilişkisini bitiren ve kısa bir süre sonra Hülya Koçyiğit'in torunu sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar ile yeni bir aşka yelken açan Engin Altan Düzyatan önceki akşam büyük bir şok yaşadı. Engin Altan Düzyatan sevgilisi Neslişah Alkoçlar ile birlikte Taksim'de bulunan Hayal Kahvesi adlı gece kulübüne gitti. Geceleri keyifli başlayan çiftin tadı, Engin Altan Düzyatan'ın eski sevgilisi olan Özge Özpirinçci'nin de aynı mekana gelmesiyle kaçtı. Güzel oyuncu Özge Özpirinçci aralarında İrem Sak ve Berrak Tüzünataç gibi isimlerin bulunduğu 4 kişilik kız grubuyla geldiği gece kulübünde eski sevgilisini görünce, dayanamayıp arkadaşlarından özür dileyip mekanı terk etti.


GECE YARISI PİLAV KEYFİ
Engin Altan Düzyatan, gittikleri gece kulübünde yeni sevgilisi Neslişah Alkoçlar'ı, Özge Özpirinçci ile olan ortak arkadaşları ile tanıştırdı. Sabaha karşı mekandan ayrılan çift yakında bulunan seyyar pilavcıdan pilav satın alarak yedi. Sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar'ın Taksim'in ara sokaklarında bulunan bir seyyar pilavcıdan pilav yemesi herkesi şaşırttı. SÖZCÜ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...