Niğde karıştı

/ Kaynak: İHA
Niğde karıştı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Niğde'de 3 güvenlik görevlisinin şehit olduğu saldırının ardından devlet hastanesi önünde toplanan ve içeri girmeye çalışan kalabalığa polis müdahale etti.

Niğde'de bugün öğle saatlerinde meydana gelen hain saldırının ardından yaralı teröristlerin devlet hastanesinde olduğu duyumu üzerine hastane önünde toplanmaya başlayan kalabalığın sayısı akşam saatlerinde daha da arttı. Acil servis kapısından içeri girmek isteyen kalabalık ile polis arasındaki gerginlik çıktı. Akşam saatlerinde hastaneye girmek isteyen ve polise taş, pet şişelerle saldıran gruba polis biber gazıyla müdahale etti. Kısa sürede acil servis önü savaş alalına dönerken, olaylarda polisler ve gazeteciler yaralandı. Olayların büyümesi üzenine hastane önüne gelen TOMA'larla kalabalık dağıtılmaya çalışıldı. Bir türlü öfkesi dinmeyen kalabalık burası "Burası Niğde buradan çıkış yok diyerek" acil servisini kapılarını taşladı. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'un konuşmasına kalabalık izin vermedi. Olay yerine gelen Vali Necmettin Kılıç ise megafonla kalabalığın dağılmasını istedi. Kılıç, teröristlerin Avrupa'dan dün Türkiye'ye giriş yaptığını ve bugün Niğde'de bu saldırıyı gerçekleştirdiklerini söyledi. Güvenlik güçleri teröristlerin yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğünü ve her an sıcak çatışmaya girilebileceğini belirten Kılıç, "Ben teröristlerin peşindeydim buradaki durumu duyunca bırakıp geldi. Bırakın beni de teröristin peşine gideyim" dedi.


Hastane önünde gerginliğin devam ettiği öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...