Seçime bir hafta kala başkanlığı garantiledi

Seçime bir hafta kala başkanlığı garantiledi

Politika Haberleri

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir beldesinde AK Parti'den belediye başkan adayı olan Cemal Seferoğulları seçime tek aday olarak giriyor.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir beldesinin 2 dönemdir belediye başkanlığını yapan ve yeniden AK Parti'den belediye başkan adayı olan Cemal Seferoğulları, karşısına diğer partilerden ya da bağımsız olarak rakip çıkmaması üzerine yerel seçimlere 9 gün kala belediye başkanlığını ilan etti. AK Parti'den 2004 yılında Tahir Belediye Başkanlığı'na yüzde 70 oy alarak seçilen Seferoğulları, 2009 yerel seçimlerinde ise yaklaşık yüzde 73 oy alarak ikinci kez başkan oldu. Seferoğulları'nın 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde ise karşısına rakip çıkmadı. Başkan Seferoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2004 yılında siyasete atılarak Tahir belde belediye başkanlığına AK Parti'den aday olduğunu söyledi.
Bu seçimlerde yüzde 70 oy alarak belediye başkanı olduğunu ifade eden Seferoğulları, "2009 seçimlerinde yine aday oldum, o zaman rakibim vardı ama vatandaşlar benden memnun oldukları için seçimi tekrar kazandım. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde beldemizden kimse aday adayı da olmadı kimse karşımda aday da olmadı. Yani seçimi garanti etmiş bulunmaktayım" diye konuştu.
Seferoğulları, belediye başkanı olarak tek aday olduğunu ancak beldeye bağlı 3 mahalle muhtarlığı için 9 adayın olduğunu belirterek, "Yani bizim beldemizde belde belediye seçimi havasından çok muhtarlık seçimi havası var" dedi.
Kendi arsasına belediye garajı yaptıran Seferoğulları, şunları söyledi:
"Ben garajı kendi paramla yaptırdım, hatta belediye başkanı olduğum halde kepçeyi 2 saat çalıştırdım burada içim rahat etmedi belediye muhasebesine 7 saat parası ödedim. Çünkü tüyü bitmemiş yetimin hakkı vardır, şimdiye kadar kendi paramla yaklaşık 100 bin lira belediyeye kendi hizmet ettim. Her şeyi devletten beklemiyorum."
Beldedeki muhtar adaylarından Mahmut Öztürk ise Başkan Seferoğulları'ndan çok memnun olduklarını, güzel hizmetler yaptığını anlatarak, "Burada 9 tane muhtar adayı var. Belediye başkan adayı bir tane var. Bu da maaşların yükselmesinden kaynaklanıyor, bende adayım bakalım hayırlısı kim muhtarlığı kazanacak" ifadelerini kullandı.
Belde halkından Cezmi Gümüştekin de "Başkanımız her iş yapmış yapmadığı iş ve hizmet kalmamıştır. Allah ondan razı olsun, biz her zaman kendisinin yanındayız. Rakibi yoktur, başkanımız yalnızdır. Rakip de zaten istemedik, olsa da kaybederdi zahmet çekerdi" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...