Beşiktaş'ta 3 eksik var!

Beşiktaş'ta 3 eksik var!

SPOR Haberleri

Almeida, Necip Uysal ve sağ dizinden menüsküs ameliyatı olan Gökhan Töre antrenmanda yer almadı, Veli Kavlak takımla çalıştı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında, 23 Mart Pazar günü Akhisar Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. nbsp; BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan ve ısınma koşularıyla başlayan 1,5 saatlik antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, kondisyon, pas ve taktik çalışması yaptı, yarım sahada oynanan çift kale maçla da günü tamamladı.
Antrenmana, tedavilerine devam edilen Sivok, sahada bireysel çalışan Ömer Şişmanoğlu, boğaz enfeksiyonu geçiren Almeida, sağ ayak bileğinde tendon ağrısı olan Necip Uysal ile sağ dizinden menüsküs ameliyatı olan Gökhan Töre katılmadı. Gribal enfeksiyonu atlatan Veli Kavlak ise takımla birlikte çalıştı. nbsp;Siyah-beyazlılar, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...