Ses kayıtlarını sızdıran polislerin isimleri belli oldu

/ Kaynak: DHA
Ses kayıtlarını sızdıran polislerin isimleri belli oldu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Selam Terör Örgütü iddiasıyla binlerce kişiyi illegal yolla dinleyen ve bunları basına sızdıran polislerin isimleri belli oldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 17 Aralık derin operasyondan sonra başlatılan soruşturma kapsamında, aralarında 2 şube müdürü ile amirlerin de bulunduğu 21 polis açığa alındı. nbsp;Görevden alınanlar isimler arasında Temmuz 2012'de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden alınan 2'inci Sınıf Emniyet Müdürü Yurt Atayün ve görevi Atayün'den devralan 17 Aralık operasyonunun ardından personel emrinde görevlendirilen Ömer Köse de yer alıyor. Ayrıca görevden el çektirilenler arasında emniyet müdür yardımcısı Kazım Aksoy ve geçtiğimiz yıl Ömer Köse'nin yardımcılığını yapan Osman Özgür Açıkgöz de bulunuyor. Açığı alınan amir ve komiserlerin ise Muhammet Kaya, Mehmet Işık, Bilal Gümüşdağlı, Serkan Durmaz, Serhat Taner Doğan, Selman Yuyucu, İbrahim Demir,Ümit Çampaşalı, Murat Çetiner olduğu öğrenildi. Açığa alınanlar polislerden 13'ünün geçtiğimiz dönemlerde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenildi. DHA

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...