Arap turistlerden Halit Ergenç'e yoğun ilgi!

Arap turistlerden Halit Ergenç'e yoğun ilgi!

MAGAZİN Haberleri

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Sultan Süleyman'ı Halit Ergenç, Arap turist kadınların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Turistler, Ergenç'i görünce bakın ne yaptı

Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Sultan Süleyman' rolüyla Türkiye'nin yanı sıra Arap ülkeleri, Balkan ülkeleri ve Rusya'da üne kavuşan Halit Ergenç, önceki gün setin olmayışını fırsat bilerek oğluyla beraber alışverişe çıktı. İstinye Park'ta bal satan bir dükkana girerek balların birer birer kaşıkla tadına bakan Ergenç'i yoldan geçen iki Arap hayranının fark etmesiyle ilginç anlar yaşandı. Arap hayranlarının bir anda, "Süleyman süleyman here" diye bağırarak diğer akrabalarına haber vermesiyle Halit Ergenç'in alışveriş yaptığı dükkanın önünde büyük bir kalabalık oluştu. Dükkandan çıkmasıyla neye uğradığını şaşıran Halit Ergenç, Arap hayranlarının fotoğraf isteklerini kırmayarak herkesle fotoğraf çekildi. Gazetecilerin görüntü aldığını farkeden Ergenç, oğlu Ali'nin fotoğrafının çekilmemesini istedi. Ali'nin bu durumdan çok fazla rahatsız olduğunu söyleyen Ergenç, "Oğlumuz gerçek anlamda bu duruma alışmadı. Onun fotoğrafını çekmezseniz sevinirim" dedi. Dizinin biter bitmesiyle sakallarını kestireceğini de belirten Halit Ergenç, daha sonra alışverişine kaldığı yerden devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...