Medcezir dizisine yeni oyuncu!

Medcezir dizisine yeni oyuncu!

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen dizisi Medcezir'e sürpriz bir oyuncu daha dahil oluyor.

Star TV'nin başrollerinde Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay, Taner Ölmez gibi isimlerin rol aldığı Ay Yapım imzalı Medcezir dizisinin kadrosuna Özge Gürel de dahil oldu. 27. bölümden itibaren kadroya dahil olan Gürel, dizide Reyhan Arsen ve Asım Şekip Kaya'nın kızları Ada'yı canlandırdı.




ÖZGE GÜREL KİMDİR?
05 Şubat 1987 (27 yaşında) doğumlu olan Özge Gürel İstanbul Silivri de dünyaya gelmiş. Beykent Üniversitesi'ne uluslararası ticaret bölümü mezunu alan Özge Gürel. Tesadüfen oynadığı Kızım Nerede dizisindeki Zeynep karakteri ile nbsp;yakaladığı başarının ardından Kendini oyunculuk yönünde geliştirmeye başladı. Şan, diksiyon, dans, oyunculuk vb. eğitimler ile kendini geliştirmeye çalışan Özge Gürel için Medcezir dizisinde oynayacağı Ada karakteri oyunculuk hayatı için dönüm noktalarından olacak diyebiliriz. Çünkü reyting oranı oldukça yüksek ve sürekli gözler önünde olan Medcezir dizisi sayesinde kendini ispatlayabilirse yeni teklifler almaması imkansız.


Medcezir dizisine yeni oyuncu!


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...