Not Defteri dizisi Fox TV'de başlıyor!

Not Defteri dizisi Fox TV'de başlıyor!

MAGAZİN Haberleri

FOX TV'nin yeni dizisi Not Defteri izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yayın günü belli oldu

Vizyona geldiği dönemde büyük beğeni toplayan 'Ölü Ozanlar Derneği' filminde Robin Williams'ın canlandırdığı efsanevi öğretmen karakterinden esinlenerek uyarlanan 'Not Defteri' adlı dizi 26 Mart Çarşamba akşamı saat 20:30'da Fox TV ekranlarında başlıyor.
İdealist öğretmen Mahir'in yeni tayin olduğu okulda yaşadıklarını anlatacak dizinin başrolünde ise Fatih Al bulunuyor. Al'a Ebru Özkan ve Merve Oflaz eşlik ediyor. Dizinin arka planında ise kentsel dönüşüm, hikayeyi şekillendiren ana unsur olarak göze çarpıyor.


Dizinin konusu şu şekilde: Yeni kurulan sitelerde zengin ve rahat bir hayat süren öğrencilerle, mahallenin fakir kesiminde yaşayan öğrenciler arasındaki büyük çatışma, Dersaadet Lisesindeki şiddet ve huzursuzluğu tetiklemektedir. Yeni gelen edebiyat öğretmeni Mahir ise, sorunları çözmek için hem öğrencilerle, hem ailelerle ve hatta bazen meslektaşlarıyla karşı karşıya gelecektir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...