Sibel Can'dan radyoculara cevap!

Sibel Can'dan radyoculara cevap!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Sibel Can, yeni şarkılarına yer vermeyen radyoculara tepki gösterdi.

Sibel Can önceki gün kızı Melisa'yla Akmerkez'de yemekteydi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Radyoların bana olan tavrı devam ediyor. Değişeceği de yok" dedi. nbsp;Can, pop müziğe yöneldiği şeklinde çıkan iddialara ise "Her zaman yaptığım müzik aslında. Albüm pop değil" yanıtını verdi.


SILA İLE RAKİP DEĞİLİZ
Can, Sıla'nın albüm satışlarında kendisini geçtiği haberlerine de açıklık getirdi: "Çok severim kendisini, benim de son yıllarda beğendiğim biri. Rekabet falan yok."


BENİ DİNLEMESİNLER
Şarkıcı, 2002 yılından beri kendi adıyla ünlenen diyetleriyle toplam 177 kilo verdiği haberlerine ise gülerek "Olur mu öyle bir şey? Çok komik" dedi.


TEKLİF ÇOK AMA VAKİT YOK
Oyunculuk tekliflerini geri çevirdiğini de sözlerine ekleyen Sibel Can, "Çok teklif var ama haftanın en az altı günü çalışılıyor. O kadar ayıracak vaktim yok" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...