Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu şoku!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu şoku!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu'nun sağ bacak arka adale zarında yırtık tespit edildi.

Fenerbahçe'de Gaziantepspor deplasmanında sakatlanan ve maçı tamamlayamayan Emre Belözoğlu'nun durumu belli oldu.
Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: "Kulüp doktorumuz Doç.Dr Burak Kunduracıoğlu tarafından yapılan muayene ve tetkiklerin sonucunda; Gaziantepspor- Fenerbahçe müsabakasında sağ bacak arka adalesinde ağrı hisseden ve oyunu tamamlayamayan Emre Belözoğlu'nun, sağ bacak arka adale zarında (Fasia'da) yırtık ve kanama tespit edilmiştir. Emre'nin tedavisine başlanılmıştır."


EMRE, GALATASARAY MAÇINA YETİŞECEK

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun Galatasaray maçına yetişebileceği açıklandı. Gaziantepspor maçında sakatlanan, sağ bacak arka adale zarında yırtık ve kanama tespit edilen Emre Belözoğlu'nun tedavisinin sürdüğü, tecrübeli oyuncunun Galatasaray maçına yetişmesinin beklendiği bildirildi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray ile ligin 28. haftasında 6 Nisan Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...