Diri diri yanmaktan son anda kurtarıldı - İZLE

/ Kaynak: DHA
Diri diri yanmaktan son anda kurtarıldı - İZLE

DÜNYA Haberleri  / DHA

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Houston kentinde, 50 milyon dolarlık binadaki yangında mahsur kalan inşaat işçisi diri diri yanmaktan son anda kurtarıldı.

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Houston kentinde, 396 daireli 50 milyon dolar değerindeki bir bina, gaz kaçağı yüzünden çıkan yangın yüzünden kül oldu. Binanın üst katlarında bir balkonda mahsur kalan inşaat işçisi diri diri yanmaktan son anda itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Dört bir yanını alevlerin sardığı binanın üst katlarındaki bir balkonda mahsur kalan inşaat işçisi, önce elini kolunu sallayarak itfaiye görevlilerinden yardım istedi. İnşaat işçisi daha sonra alevlerin kendisini tehdit eder derecede yoğunlaşması ve yaklaşması üzerine, balkondan sarkarak alt kattaki balkona atlamayı başardı. İtfaiye ekiplerinin yangın merdiveni ile kendisine ulaşmaya çalıştığı, adı açıklanmayan işçi balkona daha da yaklaşan merdivene geçti. İşçinin merdivene binmesiyle itfaiye aracının merdiveni binadan uzaklaştırmasının hemen ardından ise binanın tepe katı, birkaç saniye önce merdivenin bulunduğu nokta üzerine alevler yayarak yıkıldı. İtfaiye görevlisi ve inşaat işçisi ölümden kıl payı kurtulurken, yaşanan dehşet dolu dakikalar, karşı binalarda oturan bir kişi tarafından saniye saniye kaydedildi.
##tgvideo##

DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...