HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe Bursa maçı Cüneyt Çakır'ın

Kaynak:
Fenerbahçe Bursa maçı Cüneyt Çakır'ın

SPOR Haberleri  / 

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanacak olan mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 31 Mart Pazartesi günü yapacağı Bursaspor maçının biletleri satışa sunuldu.Şükrü Saracoğlu Kadıköy Stadyumu'nda oynanacak mücadele Cüneyt Çakır'ın! Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, biletlerin bugün kongre üyeleri için satışa çıktığı belirtildi. Yarın Premium Kart sahipleri, 28 Mart Cuma günü ise Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ile faturalı Fenercell kullanıcıları için satışına başlanacak biletlerin, genel satışının ise 29 Mart Cumartesi gerçekleştirileceği bildirildi.Fenerbahçe-Bursaspor karşılaşması için belirlenen bilet fiyatları şöyle:
Migros Tribünü: 44 lira
Ford Fenerium Üst H-I Blok: 88 lira
Ford Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 110 lira
D-Smart Fenerium Alt H Blok: 165 lira
D-Smart Fenerim Alt C-G Blok: 215 lira
D-Smart Fenerium Alt D-F Blok: 255 lira
D-Smart Fenerium ALT E Blok: 265 lira
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak maçların hakemleri belli oldu.Süper Toto Süper Lig'in 27. haftasının kapanış mücadelesinde Şükrü Saracoğlu Kadıköy Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır oldu.
Fenerbahçe Bursa maçı Cüneyt Çakır'ın



SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...