Genç çift nikahta kelepçelendi!

/ Kaynak: İHA
Genç çift nikahta kelepçelendi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Genç polis çiftine nikah gününde polis arkadaşları sürpriz yaptı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde evlenmek için nikah salonuna gelen genç çift, büyük bir sürprizle karşılaştı. Nikah masasında birbirlerine kelepçelenen iki genç polis, sirenleri çalan ekip otolarından oluşan konvoyla şehir turu attı. 2012 yılında ilk göreve başladıkları Hakkari Emniyet Müdürlüğü'nde tanışan Gürcü Kaymaz ile Öner Aksoyak, ikinci görev yerleri olan İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nde hayatlarını birleştirdi. İnegöl Belediyesi'ne ait nikah salonundaki nikah merasimine polis müdürleri ve emniyet mensupları ile genç çiftçin ailesi ve akrabaları katıldı. Genç çiftin nikah şahidi ise İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile Kestel Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Tutkalcı oldu.


TELSİZ'DEN "EVET"
Nikah memurunun "İyi günde, kötü günde, hastalıkla, sağlıkta eş olarak kabul ediyor musun?" sorusuna genç çift, telsizden 'evet' cevabını verdi. Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, görevlerinde de başarılı olan genç çifte hayat boyu mutluluklar dileyip evlilik cüzdanını geline takdim etti.


BİRBİRİNE KELEPÇELENDİLER
Mesai arkadaşları, nikahın ardından genç polisleri, ömür boyu ayrılmamaları dileğiyle birbirine kelepçeledi. Nikah salonu dışına çıkan gelin Gürcü Aksoyak, gelin çiçeğini bekar olan kız arkadaşlarına attı. Bir bekar erkek polis memurunun havada çiçeği kapması kahkaha dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Araçlarına binen genç çift, resmi araçlar ve sirenleri eşliğinde şehir turu atarak mutluluklarını İnegöl halkıyla paylaştı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...