Burak Yılmaz: Mancini ile çok mutluyum

/ Kaynak: AA
Burak Yılmaz: Mancini ile çok mutluyum

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz: "Roberto Mancini ile çalıştığım için çok mutlu ve gururluyum"

GS TV'ye açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, İtalyan teknik adam ile çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Roberto Mancini'nin hocalığını konuşamam. Bu bana değil, kimseye düşmez. Kendisini nerelerde kanıtladığı ortada. Karşılıklı bir sıkıntımızın olması imkansız. Kendisi bize karşı baba gibi. Arası herkesle iyi olan biri. Kaybetsek de kazansak da hep bizim yanımızda. O yüzden çok şanslıyız. Roberto Mancini ile çalıştığım için çok mutlu ve gururluyum" ifadelerini kullandı.
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Türk Telekom Arena'da 2-2 berabere kaldıkları Bursaspor maçını da değerlendiren başarılı futbolcu, "Bursaspor maçında 2-0 öndeyken durum 2-2'ye geldi. Bunun için üzgünüz. Kendi hatalarımızdan dolayı maç berabere sonuçlandı. Çok rahat 3-0 veya 4-0 kazanabileceğimiz bir maçı 2-2 bitirdik. Bunun için üzüntülüyüz ama bu maçın bir ayağı daha var. Artık bunu kenara bırakıp, önümüzdeki Torku Konyaspor maçını kazanarak seri yakalamak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Son haftalarda taraftarın gösterdiği tepkiye de değinen golcü futbolcu, şöyle devam etti: "Taraftarlarımızı üzdüğümüzü biliyoruz. Bu sene yakaladığımız başarıların gerisinde kaldığımız için onları üzdüğümüzün farkındayız. TT Arena'ya çıktığımızda kimseden korkmuyoruz. Rakip takımları eziyoruz, parçalıyoruz. Bunu da taraftar sayesinde yapıyoruz. Ama biz stadımıza çıkarken sıkıntı yaşarsak, Galatasaray'ın en büyük gücü bitmiş olur. Rakiplerin ya da başkaların istediği de budur. Şu anda birlik olma zamanı. Galatasaray'ın büyüklüğünü şu anda gösterme zamanı. Onları hayal kırıklığına uğrattığımız için özür diliyoruz. Toparlanacağımızın sözünü veriyorum. Zaman kenetlenme zamanı. Onlar da bunu yapacaklardır. Bizler de onları mutlu etmeye devam edeceğiz."
Ligde ve kupada hedeflerinin sonuna kadar gitmek olduğunu kaydeden milli futbolcu, "Ligde sonuna kadar gideceğiz. Torku Konyaspor maçıyla başlayan bir seri yakalayarak sonuna kadar gideceğiz. Kupada da finale kalacağız ve seneler sonra kupayı kazanacağız" diye konuştu. Wesley Sneijder'in Bursaspor'a karşı attığı gol sonrasında kendisine gelip sarıldığını hatırlatan Burak Yılmaz, Hollandalı futbolcuyla aralarında bir problem olmadığını da sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...