Alman yıldız Kartal oluyor!

Alman yıldız Kartal oluyor!

SPOR Haberleri

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş Aaron Hunt'da sona yaklaştı. Siyah-beyazlılar Alman oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Werder Bremen forması giyen Aaron Hunt'ın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Hunt ile yeniden anlaşmak isteyen Alman kulübü 27 yaşındaki futbolcuyla yaptığı görüşmelerden henüz sonuç alamadı.

Bild gazetesine konuşan Werder Bremen genel menajeri Thomas Eichin Hunt ile anşamadıklarını doğrularken, oyuncunun menajeri Jurgen Milevski de kendilerine sunulan teklifi kabul etmelerinin mümkün olmadığını vurguladı.

Beşiktaş'ın devre arasında gündeme aldığı orta saha oyuncusuna yıllık 2 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme önerdiği ve Hunt'ın da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Anlaşma gerçekleşirse Beşiktaş Hunt için Bremen'e bonservis bedeli ödemeyecek.

2004 yılından bu yana Bremen forması giyen Hunt bu sezon 25 maçta 4 gol attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...