Beşiktaş'a Avrupa müjdesi

Beşiktaş'a Avrupa müjdesi

SPOR Haberleri

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, matematiksel olarak şampiyonluk şanslarının olduğunu söyledi.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu gün oynanacak olan Beşiktaş - Kardemir Karabükspor maçı öncesinde Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Belediye Başkanı ve Vali'yi makamında ziyaret ederek Karabük Üniversitesinde Beşiktaşlı öğrencilerin sempozyumuna katıldı. İlk olarak Emniyet Müdürü Serhat Tezsever'i ziyaret eden Ahmet Nur Çebi, ziyaret öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Karabük'ün kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ama Beşiktaş'ın başarısını arzu ettiklerini vurgulayan Çebi, "Maçlarda müsabakalar her şeye açık. İnşallah her şey bizim istediğimiz gibi olur. Ligde ikinci sırada olmamızı az buluyoruz. Matematiksel olarak şampiyonluk şansımız var. Transfer çalışmalarımız var. Teknik heyetimiz bunla ilgili çalışma yapıyoruz. Bu çalışma sonucunda bizim önümüze gelecek rapora göre bizde çalışmalara başlayacağız" dedi.

Basın mensuplarının Fenerbahçe ile aralarında bir maç eksiğe rağmen 7 puanlık bir fark olduğunun hatırlatılması üzerine Çebi, "8 maçı alırsak 24 puan var ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bizim için bütün maçlar aynı ve hepsini kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Çebi, beraberindeki heyetle birlikte Emniyet Müdürü Tezsever'i makamında ziyaret ederek Beşiktaş forması hediye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...