Özge'den Engin Altan'a geri dön mesajları!

Özge'den Engin Altan'a geri dön mesajları!

MAGAZİN Haberleri

İddialara göre kısa bir süre önce Özge Özpirinççi ile yolları ayıran Engin Altan Düzyatan eski kız arkadaşından mesajlar aldığı söyleniliyor.

Yaz aylarında nikah masasına oturmayı planlayan sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar ile oyuncu Engin Altan Düzyatan, mesaj tacizinden bunalmış durumda. Oyuncu Özge Özpirinçci ile beş yıllık ilişkisini noktalayarak Neslişah Alkoçlar ile evlenmeye karar veren Düzyatan, eski sevgilisi yüzünden zor günler yaşıyor. Nişanlısı Neslişah Alkoçlar ile gittiği mekanlarda Özge Özpirinçci ile karşılaşan ünlü oyuncu, bu durumdan dolayı zor anlar geçirdiği belirtiliyor. Eski sevgilisinin ortak arkadaşları aracılığıyla barış mesajları yollamasından ve sürekli telefonla rahatsız edilmesinden bunalan Düzyatan, çareyi telefon numarasını değiştirmekte buldu. Düğün hazırlıklarıyla ilgilenen Neslişah Alkoçlar ise bu durum karşısında yakın çevresine "Neden hala Engin'in peşini bırakmıyor? Olan oldu biten bitti. Bir oyuncuya yakışan davranışlar değil bunlar'' diyerek dert yandığı söyleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...