Beşiktaş Avrupa ikincisi

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş Avrupa ikincisi

SPOR Haberleri  / DHA

Voleybolda tarihinde ilk kez final oynayan Beşiktaş, CEV Challenge Kupası finali rövanşın Zarechie Odintsovo'ya 3-1 yenilerek ikinci oldu.

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası'nda final mücadelesinin rövanşında Rusya'nın Zarechie Odintsovo takımını Burhan Felek Spor Salonu'nunda ağırladı. İlk maçta Rus ekibine deplasmanda 3-2 mağlup olan Beşiktaş, kendi evinde de Odintsovo'ya 3-1 yenilerek ikinci oldu.

Karşılaşmanın ilk setinde ilk teknik molaya Beşiktaş 8-7 önde girdi. Ancak üst üste basit hatalar yapan siyah beyazlılar ikinci teknik molaya 16-12 geride girdi. Arayı kapatmak için istediği seriyi yakalamayan Beşiktaş seti de 25-23 kaybetti.

İkinci sete çok hızlı giren siyah beyazlılar ilk teknik molayı 8-2 önde geçti ve durumu 13-3'e getirerek farkı 10'a kadar çıkardı. Rus ekibinin arayı kapatmasına izin vermeyen Beşiktaş 16-6 ile ikinci teknik molayı da farklı önde geçti. Son bölümde zor anlar yaşamasına rağmen siyah beyazlılar seti nbsp; 25-23 alarak setlerde durumu 1-1 yaptı.

Üçüncü set karşılıklı alınan sayılarla başlarken, ilk teknik molaya konuk ekip 8-7 önde geçti. Büyük bir çekişmeye sahne olan üçüncü sette Odintsovo ikinci teknik molaya 16-14 üstün girdi. Kalan bölümde daha az hata yapan Rus ekibi seti 25-23 kazanarak setlerde 2-1 öne geçti.

Odintsovo büyük moral bozukluğu yaşayan temsilcimiz karşısında dördüncü sete çok etkili başladı ve 4-0 öne geçti. Siyah beyazlılar seri yakalamasına rağmen Rus ekibi ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Arayı açmaya başlayan konuk ekip ikinci teknik molayı da 16-8 üstün geçti. Seti 25-19 maçı da 3-1 kazanan Odintsovo şampiyon oldu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...