Fenerbahçe Ülker Galatasaray'a acımadı

Fenerbahçe Ülker Galatasaray'a acımadı

SPOR Haberleri

Beko Basketbol Ligi'ndeki derbide Fenerbahçe Ülker evinde Galatasaray Liv Hospital'ı ağırladı. Fenerbahçe Ülker salondan 77-52'lik skorla galip ayrıldı.

Beko Basketbol Ligi'nin 24. haftasında Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe Ülker 77-52 gibi farklı bir skorla kazanarak galibiyete uzandı.

FENERBAHÇE 77 - 52 GALATASARAY

1. PERİYOT SONUCU: 17-17

2. PERİYOT SONUCU: 42-35

3. PERİYOT SONUCU: 61-37

Fenerbahçe Ülker, Melih Mahmutoğlu, Oğuz Savaş ve Zoric'in önderliğinde Galatasaray Liv Hospital'ı 77-52 mağlup etti. Sarı lacivertliler ligde son 13 maçının 12'sini kazanırken, Galatasaray Liv Hospital da deplasmanda oynadığı son 5 maçı kaybetti.

Karşılaşmanın ilk çeyreği büyük bir çekişmeye sahne olurken çeyrek 17-17 eşitlikle geçildi. İkinci çeyrekte oyuna ağırlığını koyan sarı lacivertliler, soyunma odasına 42-25'lik skorla üstün gitti. Oyundan düşen Galatasaray Liv Hospital karşısında arayı açmaya devam eden Fenerbahçe Ülker, üçüncü çeyreği de 61-37 önde kapattı.

Son çeyrekte oyunu kontrol eden Fenerbahçe Ülker, rakibinin arayı kapatmasına izin vermedi. Melih Mahmutoğlu ve Oğuz Savaş ile hücumda etkili olan sarı lacivertliler salondan 77-52'lik skorla galip ayrıldı.

Fenerbahçe ligdeki 19. galibiyetini alırken, sarı lacivertlilerde Melih Mahmutoğlu 13 sayı, 5 ribaund ve 2 asistle galibiyette büyük pay sahibi olurken, Zoric 13 sayı, 3 ribaundla, Oğuz Savaş da 12 sayı ve 4 ribaundla mücadele etti.

Galatasaray Liv Hospital'da Sinan Güler'in 17 sayı, 3 ribaundu ile Domercant'in 13 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi. Sarı kırmızılılarda çift hanelere ulaşan başka isim olmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...