Vali'den öldürülen başkan adayı hakkında açıklama

/ Kaynak: İHA
Vali'den öldürülen başkan adayı hakkında açıklama

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Siirt Valisi Ahmet Aydın, dün uğradığı saldırı sonucu öldürülen Saadet Partisi (SP) Tillo belediye başkan adayı Behmen Aydın ile ilgili açıklama yaptı.

- SİİRT VALİSİ AYDIN, ÖLDÜRÜLEN BAŞKAN ADAYI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI nbsp;
(FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ) nbsp;




Vali Ahmet Aydın tarafından yapılan açıklamada, olayın ardından 15 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, "31 Mart 2014 Pazartesi günü, saat 13.30 sıralarında ilimiz merkez Yeni Mahalle M. Nebil Oktay Caddesi'nde karşılıklı kavga ve yaralama neticesinde Saadet Partisi (SP) Tillo Belediye Başkan adayı Behmen Aydın vefat etmiştir. Vefat eden SP Tillo Belediye Başkan adayı Behmen Aydın'a Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Olay sonrası, aralarında AK Parti Tillo Belediye Başkanı Mesut Memduhoğlu'nun da bulunduğu 15 kişi gözaltına alınmıştır. Adli soruşturmanın geniş kapsamlı olarak devam ettiği olayda, olayların büyümemesi için, gerekli güvenlik önlemleri alınmış olup, vatandaşlarımızı sağduyulu davranmaya ve adaletin vereceği kararı beklemeye davet ediyoruz" denildi. nbsp;
Vali Ahmet Aydın, olayla ilgili tahkikatın da devam ettiğini belirtti. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...