Fikret Orman'dan Sergen'e sert tepki!

Fikret Orman'dan Sergen'e sert tepki!

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta genel menajerlik görevine getirileceği yönündeki iddialara Beşiktaş Başkanı Fikret Orman sert tepki gösterdi.

Son günlerde adı siyah-beyazlı kulüple anılan Sergen Yalçın'la ilgili Sporx.com'a açıklamalarda bulunan Orman, "Sergen konusu tamamen uydurma, bırakın görüşmeyi yönetimimizin böyle bir gündemi dahi olmadı" ifadelerini kullandı.Sergen Yalçın'la bir araya geldiği iddialarının da gerçek dışı olduğunu belirten Fikret Orman, "Bu uydurma ve senaryolara aslında cevap dahi verilmez. Ben bunca işin arasında bir de bu uydurmalara kalkıp cevap vermek zorunda kalıyorum. Külliyen yalan bir olay" dedi. Başkan Orman son dönemde sık sık gündeme gelen Futbol Direktörü Önder Özen'in görevinin değişeceği yönündeki iddiaya da, "Bu iddia da gerçek dışı. Gündemimizde böyle bir şey yok. Önder Hoca görevinin başındadır" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...