THY Yönetim Kurulu'na 2 yeni üye seçildi

/ Kaynak: AA
THY Yönetim Kurulu'na 2 yeni üye seçildi

Ekonomi Haberleri  / AA

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu, İlker Aycı ve Arzu Akalın'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesine karar verildiğini bildirdi.

THY'den yapılan açıklamada, Mehmet Nuri Yazıcı ve Prof. Dr. Cemal Şanlı'nın istifasıyla boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine, Sermaye Piyasası Kurulu görüşü alınarak İlker Aycı ve Arzu Akalın'ın ilk Genel Kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesine karar verildiği belirtildi. nbsp;Açıklamada ayrıca, Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mecit Eş'in Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili olarak atanmasının kararlaştırıldığı kaydedildi.


- İlker Aycı


İlker Aycı, 1994 yılında Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1995 yılında İngiltere'de Leeds Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nde araştırmacı olarak bulunmuş, 1997 yılında ise Marmara Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans Programından mezun olmuştur.


İş hayatına 1994 yılında başlayan Aycı, 24 Ocak 2014'te Dünya Yatırım Ajansları Birliği (WAIPA) Başkanlığı görevine seçilmiştir.
THY Yönetim Kurulu'na 2 yeni üye seçildi



- Arzu Akalın


Arzu Akalın, 1991-1995 döneminde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini okul birincisi olarak tamamlamış ve ticaret hukukunun özellikle Sınai Haklar Hukuku alanında uzmanlaşmıştır.


Profesyonel iş hayatına 1997 yılında başlamış olan Akalın, 11 yıl özel bir şirkette marka ve patent hukuku alanlarında çalıştıktan sonra 2010 yılında kendi hukuk bürosunu kurmuştur.
THY Yönetim Kurulu'na 2 yeni üye seçildi

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...