Ali Şen'den Fatih Terim itirafı! Kaçırdık...

Ali Şen'den Fatih Terim itirafı! Kaçırdık...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden Ali Şen, derbi öncesi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Yüksel Aytuğ'un sunduğu ve Beyaz TV'de yayınlanan 'Medyatik' programına konuk oldu. Yayında bomba gibi açıklamalar yapan eski F.Bahçe'nin eski başkanı, şike konusuyla ilgili "Şike yapan kızını ve karısını satmış gibidir" diye konuştu. Derbinin gollü geçmesini beklediğini söyleyen Şen, şöyle devam etti: "Kimin kazanacağını biliyorum. Fark olur mu bilmiyorum ama maç da ayın 6'sında! Fenerbahçe zaten şampiyon oldu. Geçmişte Souness'ı diktiği bayrak için tebrik ettim. Volkan da sahanın ortasına bayrak dikerse Galatasaraylı taraftarlar anlayışla karşılasın...


FATİH TERİM'İ BİR GÜNLE KAÇIRDIK
1996'da F.Bahçe başkanıyken Fatih Terim'i aradım ve teknik direktörlük teklif ettim. "Dün G.Saray'a söz verdim" dedi. Terim bir günle G.Saray'a gitti. Söz vermeseydi bence mutlaka F.Bahçe'ye gelirdi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...