Küçük Pamir'in ölümündeki sır perdesi

Küçük Pamir'in ölümündeki sır perdesi

GÜNDEM Haberleri

3.5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cansız bedeni yan villanın havuzunda ölü olarak bulundu ama akıllarda çok sayıda soru işareti var.

Pamir'in hemen yandaki villanın havuzunda bulunmasını Dikdik ailesinin komşularından Nihan İpek'in ısrarı sağladı. nbsp;3.5 yaşındaki Pamir Dikdik'den kötü haber geldi ve cansız bedeni yan villanın havuzunda ölü olarak bulundu. Ancak dün akşamdan itibaren çevredeki tüm evlerin havuzlarının arandığı belirtiliyordu. Hatta pek çok villanın havuzlarının da boşaltıldığı ileri sürülmüştü. Ancak bir saat kadar önce Dikdik ailesinin komşulardan Nihan İpek, jandarma ekiplerine boş olan bir evin havuzunun aranmadığını ısrarla söyleyerek arama yapılmasını sağladı. Ve maalesef bu ısrar sonucu yapılan aramada Pamir'in cesedi bulundu. nbsp;
İKİNCİ İDDİA : EV SAHİBİ SÖYLEDİ nbsp;
İkinci iddiaya göreyse yan evin sahibi Pamir'in kaybolduğunu duyduktan sonra eve gelip jandarma ekipleriyle konuştu. Evinin aranmadığını, kendisinin normalde evde oturmadığını ve bu sebeple eviyle havuzun da aranması gerektiğini söyledi. Jandarmaya bağlı iki dalgıç önce havuzun suyunu boşaltmaya çalıştı, fakat havuzun giderinde bir sorun oluştuğu için havuz boşaltılamadı. Daha sonra dalgıçlar havuza indiğinde Pamir'in cesedini bulup havuzdan çıkarttı. Pamir uyku tulumuyla havuza düştüğü için vücudu şişmedi, dolayısıyla da suyun yüzeyine çıkmadan suyun altında kaldı. Havuzun suyu kirli olduğu için de ilk aramalarda ceset dışarıdan bakılınca tespit edilemedi. nbsp;
Pamir'in babasından 'mahalleden çıkacak' uyarısı
AKILDAKİ SORULAR
Şimdi akıllarda pek çok soru işareti var. Komşu villanın havuzu neden daha önce aranmadı, arandıysa da neden görülemedi? Aramanın hemen ilk anlarında bakılsaydı küçük Pamir kurtarılabilir miydi? Pamir evden kendi başına nasıl çıktı? Yüksek duvar ve kapıyı nasıl aştı? Komşu villanın bahçe kapısını Pamir nasıl açtı? Olay yeri inceleme ekipleri şimdi bu soruların cevaplarını arıyor…
RADİKAL
Pamir'in ölümü ile ilgili kafa karıştıran iddialar

Pamir'in ölümü ile ilgili kafa karıştıran iddialar, Pamir öldü mü öldürüldü mü?, Vali Mutlu'dan Pamir tweeti, "Bu çocuk buraya atıldı"

Saatlerdir süren arama-kurtarma çalışmaları sonucu yan evin havuzunda cesedi bulunan Pamir'in ölümü ile ilgili çeşitli iddialar da ortaya atıldı.

Vali Mutlu, Twitter'da küçük çocuğun öldüğü havuzun dün arandığını ve cesedinin bugün 2. kontrolde bulunduğunu yazarken, kurtarma çalışmalarına katılan gönüllüler ise Pamir'in öldürülerek havuza atıldığını iddia etti.

Sarıyer Zekeriyaköy'de kaybolan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cesedi, yaklaşık 30 saat süren arama çalışmalarının ardından komşu evin havuzunda bulundu.

Pamir Dikdik'in cesedinin bulunmasının ardından komşular ve arama kurtarma ekibi de gözyaşlarını tutamadı.

VALİ MUTLU TWITTER'DAN DUYURDU

Pamir Dikdik'in yan villanın havuzunda bulunmasıyla ilgili İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Twitter hesabından, "Rahmetli Pamir'in bulunduğu havuzun içi, dibi dün farklı araçlarla aranmış, bugünkü 2. kontrolde dalgıçlar yavrumuzu havuz dibinde bulmuştur" yazdı.

"BURAYA ATILDI"

Pamir'in bir yakını nbsp; aynı havuzda dün de arama yapıldığına dikkat çekerek, "Bu çocuk sonradan atılmış buraya" iddiasında bulundu.

Arama kurtarma çalışmalarına katılan bir gönüllü ise nbsp; "Dün gece gündüz defalarca havuza bakıldı, havuzun içine girildi, çubuklarla bakıldı. Bu çocuk buraya sonradan konuldu" dedi.

PAMİR'İN CENAZESİ ADLİ TIP'TA

Kaybolduktan 30 saat sonra cansız bedeni bulunan 3,5 yaşındaki Pamir'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Pamir Dikdik'in cenazesi saat 20:00 sıralarında otopsi işlemleri için Sarıyer Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Küçük çocuğun cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...