Medcezir dizisine dünyaca ünlü konuk!

Medcezir dizisine dünyaca ünlü konuk!

MAGAZİN Haberleri

Star TV ekranlarının en çok izlenen dizisi Medcezir'e dünyaca ünlü saç uzmanı Jamal Hammadi diziye konuk oyuncu olarak geliyor.

Bir şampuan markasının nbsp;Medcezir dizisiyle yaptığı işbirliği kapsamında diziye konuk oyuncu olarak katılan Jamal Hammadi, nbsp;dizi film oyuncusu olarak kamera karşısına ilk kez Türkiye'de geçiyor. Saç uzmanı Jamal Hammadi, yıllardır Hollywood'un film yıldızlarının saçlarındaki ışıltının da oluşturucusu nbsp;olarak tanınıyor. Elidor Türkiye'ye gelen ve Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncuları ile birlikte tanıtım filmlerinde rol alan Hammadi, bu yıl da nbsp;Serenay Sarıkaya ile birlikte reklam filminde oynadı. Reklam filmlerindeki performansıyla Türk izleyicisinin sempatisini kazanan Hammadi, bu sefer bir nbsp;dizi filmde, üstelik son dönemlerin en çok reyting alan dizisi Medcezir'de konuk oyuncu olarak rol alacak. Tanıtım nbsp;filmleri dışında ilk kez bir nbsp;dizi filmde oyuncu olarak yer alacak olan Hammadi, nbsp;Medcezir dizisinde farklı bir karakteri değil, tasarımcı yönüyle aslında yine kendisini canlandıracak. Jamal, Linda Evangelista, Eva Mendes, Drew Barrymore ve Maggie Gyllenhaal gibi saçlarında parlaklık isteyen birçok Hollywood starına saç uzmanlığı yapıyor. Jamal, defilelerde ve kırmızı halıda ise Chanel, Christian Dior, Jean Paul Gaultier ve John Galliano gibi ünlü moda evleriyle çalışıyor.
Medcezir dizisine dünyaca ünlü konuk!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...