Yük treniyle yolcu treni çarpıştı, çok sayıda ölü var

/ Kaynak: AA
Yük treniyle yolcu treni çarpıştı, çok sayıda ölü var

DÜNYA Haberleri  / AA

Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradeş eyaletinde yük treniyle yolcu treninin çarpışması sonucu çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Chureb istasyonu yakınında meydana gelen kazayla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı. Kazada yolcu treninin aynı hat üzerindeki yük treniyle çarpıştığı, yolcu treninin altı vagonunun raydan çıktığı bildirildi. Kazada ilk belirlemelere göre 10 kişinin yaralandığı kaydedildi.Bölgede kurtarma çalışmaları sürüyor. Ölü ya da yaralı sayısına ilişkin resmi açıklamanın bu nedenle yapılmadığı ifade edildi. Ancak kazada en az 20 kişinin hayatını kaybettiği sanılıyor. Bugün yemin ederek göreve başlayacak olan Hindistan'ın yeni Başbakanı Narendra Modi, Twitter hesabında, yetkililerden durum değerlendirmesi yapmalarını ve yaralılara zamanında yardım gönderilmesini sağlamalarını istediğini açıkladı. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...