Ünal Aysal transferde ipleri eline aldı! 'Patron benim'

Ünal Aysal transferde ipleri eline aldı! 'Patron benim'

SPOR Haberleri

Cimbom'un 1 numaralı ismi, kurmayları ile toplantı yaptı ve "Artık kulüpler, futbolcular ve menajerlerle görüşmeleri bizzat ben yürüteceğim" diye konuştu.

Türkiye'yi gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray başarıyı düşünse de transferde adımlarını çok dikkatli atacak. Kemer sıkma politikasının temellerini atmaya başlayan sarı-kırmızılılarda Başkan Ünal Aysal, bundan sonra transfer görüşmelerini bizzat kendisi yapacak. Aysal, bunun ilk örneğini St. Etienne'in başarılı golcüsü Mevlüt Erdinç'in menajeri Pierre Frelot ile yaptığı pazarlık ile gösterdi. Göreve geldiği ilk yıllarda "Futboldan pek anlamam" diyerek dikkatleri üzerine çeken ve transfer konusunu Teknik Direktör Fatih Terim ve yöneticilere bırakan Aysal, "Artık tek patron benim" mesajını verdi. Sezonun bitimiyle danışmanı Bülent Tulun, kulübün CEO'su Lütfi Arıboğan ve Futbol Takım Menajeri Cenk Ergün ile özel bir toplantı yapan sarı-kırmızılıların bir numarası, "Artık transfer görüşmelerini ben yapacağım" dedi.
DETAYLARA KADAR İNİYOR
Aysal böylece yapacağı transfer görüşmelerini en hesaplı biçimde bitirip, bir anlamda aracılara ödenen paraları da devreden çıkarmış olacak. Başkan Ünal Aysal'ın kemer sıkma politikasındaki diğer bir planı ise 31 Mayıs tarihi itibarıyla kulüp çalışanlarının bazılarıyla yollarını ayıracak. Cimbom böylece finansal-fair play çerçevesinde tasarrufa gitmiş olacak. Basın Sözcüsü Şükrü Ergün de, "Başkanımız, ne yaparsa en iyisini yapmayı seven bir insan. Ama tabii mali kısıtlamalar da söz konusu. Ama Drogba'nın yerine iyi bir oyuncu gelecek. Buna çilek mi dersiniz erik mi bilemem. Yabancı sınırlaması Türkiye'nin önünü tıkıyor. Herkes karşı çıkıyor ama Federasyon diretiyor. Neden? Bunu da kendilerine sormak lazım" açıklaması yaptı. gt; nbsp;Bahadır ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...