İngiltere'de çok ilginç deney!

/ Kaynak: İHA
İngiltere'de çok ilginç deney!

DÜNYA Haberleri  / İHA

İngiltere'de yapılan bu deney, bir çiftin birbirlerine uyguladığı şiddete çevredekilerin verdiği tepkileri ortaya çıkardı.

Mankind Girişimi adlı bir kuruluş tarafından hazırlanan video Birleşik Krallık'ta aile içi şiddet gören erkeklere dikkat çekmek için yayınlandı. Videoda ilk olarak Londra'daki bir parkta erkeğin kız arkadaşına bağırdığı, boğazına sarıldığı ve şiddet uyguladığı görülüyor. Bu sırada çevredeki insanlar hemen olay yerine geliyor ve erkeği sert şekilde uyarıyor. Kıza yardım edebileceklerini söyleyen çevredekiler, kızın iyi olduğunu söylemesi üzerine oradan uzaklaşıyor.Deneyin ikinci kısmında ise kadın, erkek arkadaşına şiddet uyguluyor. Çevredekilerin bu kez verdiği tepki ise alaycı bakışlarla gülmek.Deneyi yapanlar, erkeğin uğradığı şiddete dikkat çekmek istediklerini, geçen yıl İngiltere'de 720 bin erkeğin aile içi şiddete maruz kaldığını açıkladı.

##tgvideo##

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...