Pelin Karahan'ın nikah şahitleri belli oldu!

Pelin Karahan'ın nikah şahitleri belli oldu!

MAGAZİN Haberleri

Ümlü oyuncu Pelin Karahan sevgilisi Bedri Güntay ile evlenmek için tüm hazırlıklara devam ediyor. Ünlü çiftin nikah şahitleri bile belli oldu.

'İyice anladım ki ben tam evlilik kadınıyım" diyen ünlü oyuncu Pelin Karahan, ikinci kez muradına ermek için gün sayıyor. Ekim 2011'de evlendiği pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu'ndan 19 Kasım'da boşanan Karahan, arayı açmadan Bedri Güntay ile flört etmeye başlamıştı. Aşıklar, dört aylık flörtün ardından evlenmeye karar verince Karahan; yeniden evlenebilmesi için beklemesi gereken 300 günlük 'iddet müddeti'nin kaldırılması için mahkemeye koşmuş, geçen hafta da evlilik vizesini almıştı.


NİKAH ŞAHİTLERİ TERİM VE DAMADI
Aceleci aşıkların, düğün törenlerini; Terim Events adıyla organizasyon şirketi kuran ve ilk profesyonel işi kızı Buse Terim'in kına gecesi olan Fulya Terim'e emanet ettiğini öğrendim. Bu arada Terim Ailesi'nin Pelin Karahan ile Bedri Güntay'ın düğününe katkıları, sadece bununla da sınırlı değil. Buse'nin önceki hafta sessiz sedasız evlendiği menajer eşi Volkan Bahçekapılı, müstakbel damat Bedri Güntay'ın kankası olduğu için; Fatih Terim, yeni damadı ile birlikte çiftin nikahında şahit sandalyesine oturacakmış.
Anne olabilmek için bu kadar aceleci davrandığını duyduğum güzel oyuncu; umarım bu kez çok mutlu olur ve bir an önce bebeğini kucağına alır. SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...