73 Milyon Euro'luk orta saha!

73 Milyon Euro'luk orta saha!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Diego Ribas için önceki 4 transferinde toplam 73 milyon Euro ödendi.

Fenerbahçe'nin anlaştığı Brezilyalı yıldız, tatil dönüşü Türkiye'de olmayı planlıyordu. Ancak Aziz Yıldırım, idari menacer Hasan Çetinkaya ile mesaj gönderdi. Başkan'ın, "Taraftar seni bekliyor" sözlerini anlayışla karşılayan Sambacı beklenenden önce İstanbul'a gelmeye karar verdi, imza töreni için geri sayıma geçildi.

Yeni sezonun ilk bombasını Diego Ribas'la anlaşarak patlatan Fenerbahçe, imza töreni için geri sayıma geçti. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı futbolcunun İstanbul'a gelmesini beklerken, konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşandığı öğrenildi. Menaceri aracılığıyla Sarı-Lacivertliler'e ulaşan ve Avustralya'ya gideceğini söyleyen 29 yaşındaki futbolcu, tatilinin ardından Türkiye'de olacağını iletti. Ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım duruma müdahale etti ve idari menacer Hasan Çetinkaya aracılığıyla Diego'ya mesaj gönderdi. Tatil öncesi Diego'nun İstanbul'a gelmesini isteyen Yıldırım, "Taraftar seni bekliyor. İmzayı attıktan sonra tatile devam edersin" sözlerini sarfetti.

3 yıllık imza atacak

Durumu anlayışla karşılayan Diego'nun da bir an önce İstanbul'a gelme kararı verdiği ve daha sonra tatile çıkacağı kaydedildi. Brezilyalı yıldız İstanbul'a gelir gelmez 3 yıllık sözleşmeye imza atacak. Diego'nun imza attığı gün de sandıktan çıkarılan 10 numaralı Fenerbahçe formasının satışına başlanacak.

73 milyonluk orta saha!

Fenerbahçe'nin bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Diego Ribas için önceki 4 transferinde toplam 73 milyon Euro ödendi. 2006'da Werder Bremen'in 8 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Brezilyalı, 2009'dan Alman ekibinden Juventus'a 29 milyon Euro'ya transfer oldu. Bir sezon sonra Wolfsburg'a 24 milyon Euro bonservis bedeliyle giden Sambacı, buradan da Atletico Madrid'e 12 milyon Euro'ya imza attı.

UEFA onu zirveye çıkardı

Sarı-Lacivertliler'e 3 yıllık imza atmaya hazırlanan Diego Ribas'a UEFA'dan büyük onur... UEFA'nın yayınladığı Şampiyonlar Ligi'nin enleri listesinde, Brezilyalı futbolcunun Atletico Madrid formasıyla Barcelona'ya attığı gol, yılın golü seçildi. UEFA'nın sitesinde de Sambacı'nın golü için, "Diego'nun mümkün görünmeyen bir pozisyonda falsolu gönderdiği füze kaleci Pinto'yu çaresiz bıraktı ve Atletico finale giden yolda önemli bir avantaj sağladı" ifadeleri kullanıldı. (Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...