Mandrake'ye son veda!

/ Kaynak: İHA
Mandrake'ye son veda!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Hayatını kaybeden 'Mandrake' lakaplı ünlü illüzyonist Mehmet Ertuğrul Işınbark için Kocamustafapaşa Çevre Tiyatrosu'nda tören düzenlendi.

Meslektaşlarının katıldığı törende Mandrake'nin eşi ve kızı gözyaşlarını tutamadı. Ünlü illüzyonist Mehmet Ertuğrul Işınbark, Çanakkale'deki yazlığında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştı. Işınbark için Kocamustafapaşa Çevre Tiyatrosu'nda tören düzenlendi. Törene ünlü illüzyonistin meslektaşları ve sevenleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ile başlayan törende Mandrake'nin hayatından kesitler sinevizyon eşliğinde gösterildi. Sinevizyon gösterisinin ardından konuşma yapan Mandrake'nin kızı Işın Işınbark, "Onu hep güler yüzüyle hatırlayın'' dedi. Yapılan konuşmanın ardında sevenleri ve meslektaşları Mandrake'nin tabutuna karanfil bıraktı. Bu sırada tabutun başına gelen Mandrake'nin eşi Süheyla Işınbark, uzun süre gözyaşı döktü. Acılı eşi kızı Işın Işınbark teselli etmeye çalıştı. Törenin ardından Mandrake'nin cenazesi Fatih Camii'ne götürüldü.


MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...