Demba Ba'da geri sayım!

Demba Ba'da geri sayım!

SPOR Haberleri

Senegalli golcü ile prensip anlaşmasına varan Başkan Fikret Orman, Maviler'in yeni forvet transferini gerçekleştirmesini bekliyor

Forvet transferini noktalamak için İngiltere'ye giden Başkan Fikret Orman, Londra takımının temsilcileriyle Demba Ba için görüşmelerini sürdürüyor. Almeida'nın boşluğunu doldurmak için Senegalli oyuncuyu transfer etmeyi kafaya koyan Başkan Orman'a, Maviler kesin cevabını henüz veremedi. Forvet bölgesini güçlendirmek isteyen ve bu yüzden Atletico Madrid'li Diego Costa, Paris Saint Germain'li Lavezzi gibi isimlerle görüşmeler yapan Chelsea, aradığı isimlerle anlaşma sağlayamadığı için Fikret Orman'a bir süre daha beklemesini söyledi. Chelseali yetkililere pazartesi gününe kadar süre veren Orman, Demba Ba ile prensip anlaşmasına vardı. İstanbul'u çok sevdiğini söyleyen ve her fırsatta Türkiye'ye gelen Senegalli oyuncunun maddi konularda Beşiktaş'a maddiyat konusunda kolaylık tanıyacağı ifade edildi.
UĞUR İÇİN NABIZ YOKLADILAR
Öte yandan savunmayı güçlendirmeye çalışan Beşiktaş, geçen sezonun devre arasında gündemine aldığı Uğur Demirok için nabız yokluyor. Beşiktaş'ta oynamak istediğini daha önce dile getiren 25 yaşındaki genç futbolcu için Akhisar Belediye'ye resmi teklif sunmaya hazırlanan Kara Kartal'ın, Tarık Çamdal için Eskişehirspor'la görüştüğü de kırmızı-siyahlı kulübün teknik asbaşkanı Mehmet Akman tarafından doğrulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...