Bülent Arınç: Allah hepsini kahretsin

/ Kaynak: AA
Bülent Arınç: Allah hepsini kahretsin

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yasa dışı dinlemelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Arınç; '' Allah hepsini kahretsin'' dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen Balkan Rumeli Göçmenleri Konfederasyonu Olağan Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

ALLAH HEPSİNİ KAHRETSİN

Yasa dışı dinlemelerle ilgili "Allah hepsini kahretsin" diyen Arınç, bir organize suç hareketi gibi takip edilmesi halinde savcılar ve mahkemelerin kararı doğrultusunda birkaç kişinin dinlenip kayıt altına alınabildiğini, delil yani suç bulunmaması durumunda ise konunun kapandığını söyledi.

KİMİN KAÇ KİŞİYİ DİNLEDİĞİNİ TESPİT ETMEK GÜÇ

Pek çok yasa dışı dinleme bulunduğunu söyleyen Arınç, şunları kaydetti:
"Bir ara piyasalarda çekirdek, fıstık gibi satılıyordu bunlar. Bir kesme şeker büyüklüğünde. Kimin nereye yerleştirip kaç kişiyi dinlediğini tespit etmek fevkalade güçtür.

TEDBİR ALMAYA BAŞLADIK

Şimdi şimdi bazı tedbirler almaya başladık. Bu dinlemeler devletin ta en üst noktasına kadar varmıştır. İlgili, ilgisiz herkes ve her şey dinlenmişse bunları bulma noktasında, sonra da cezalarını yargı noktasında vermek bizim görevimizdir. Bunu da yapacağız. Türkiye çok süreçlerden geçti. Demek ki böyle bir süreci de yaşamışız.

BUNLARI CEZALANDIRMAK BİZİM GÖREVİMİZ

Dışişleri Bakanlığının en mahrem toplantı salonunda Türkiye'nin dış güvenliğiyle ilgili bir konu görüşülürken bunu bile dinlemek ve deşifre etmek cüretini gösteren vatan hainlerinin bulunduğu bir ülkede bunları cezalandırmak da bizim görevimiz."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...